Általános bérleti feltételek


Korhatár és jogosítvány

A minimális korhatár 21 év. Minden gépkocsi vezetőnek legalább egy éve érvényes B kategóriájú jogosítvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel kell rendelkeznie.

Bérleti díjak

Az árak tartalmazzák a kötelező felelősségbiztosítást, olajcsere és egyéb karbantartási költségeket. Nem tartalmazzák az üzemanyagot, az áfát, a gumijavítás (defekt) költségeit és minden egyéb, a bérlet folyamán felmerülő költséget.

Kaució

Amennyiben először bérel tőlünk gépkocsit, a gépkocsi kategóriájától függő mértékű kaució megfizetése szükséges.

Bérleti idő

A minimális bérleti időtartam 1 nap (24 óra). A speciális hétvégi díjszabás péntek dél 1200 órától hétfő reggel 900 óráig érvényes. 1 órán túli késedelmes visszahozatal esetén egy újabb bérleti nap díját számoljuk fel.

Biztosítások

A gépkocsin vagy annak bármely részén okozott sérülés, kár vagy lopás esetén (beleértve a tűzesetet vagy ablaktörést) függetlenül az okozótól, a Bérbevevő köteles az összes felmerülő kárt és a Bérbeadó költségeit megfizetni, mely típustól függően akár 1.500.000 Ft-ig terjedhet ki. A napi biztosítási díj megfizetése esetén a biztosítási önrész 10% de minimum 50.000 Ft/esemény, nagyobb kategóriáknál minimum 100.000 Ft/eseményre csökkenthető! A biztosítások érvényességi feltétele a biztosítási díjak megfizetése, valamint a bérleti feltételek és a biztosítási feltételek maradéktalan betartása. Amennyiben a gépkocsi forgalmi engedélye és/vagy kulcsa elvész, a biztosítás érvénytelenné válik.

Fizetési mód

A bérleti díj kiegyenlítése megállapodástól függően történhet készpénzben vagy szerződéses partnereink esetén átutalással. Készpénz fizetés esetén, gépjármű kategória és bérleti időtartam függően, bérleti díj előleget kell fizetni. Szerviz ügyfeleink részére egyéb, kedvezőbb feltételeket biztosítunk. Kérjük, bérlet előtt tájékozódjon!

Kártérítések

Elvesztett/ellopott gépkocsi papírok esetén 20.000 Ft, kulcs esetén pedig 20.000 Ft és a teljes zár csere költségének megfelelő kártérítést számítunk fel.

Extra felszerelések (gyerekülés, hólánc)

Autóink mindig az aktuális évszaknak megfelelően vannak felkészítve. Előzetes megrendelés esetén gyerekülés, tetőcsomagtartó, hólánc igénybevehető extra díj megfizetése mellett.

Nyitvatartási időn kívüli kiszolgálás

Márkakereskedésünk lehetőséget biztosít, hogy nyitvatartási időn kívül tudja átvenni gépkocsiját, melynek díja: 2.000,– Ft + Áfa/megkezdett óra (előzetes egyeztetés szükséges.)